Anderen over PraktijkMaran

7 berichten
 
18-07-2020
Geplaatst door: Lotte

Meike is een heel mooi, lief en warm persoon. Ze gaf mij de begeleiding en het gevoel van veiligheid die ik nodig had om de dingen die ik lastig vond onder ogen te komen een plekje te geven. Ik vond het heel fijn hoe ze me de spiegel voor kon houden en me steeds een duwtje in de juiste richting gaf.

Heel blij dat ik haar als coach heb gehad dus! <3

20-04-2020
Geplaatst door: Yvonne

coaching

Lieve Meike,

Je hebt me laten groeien vanuit mijn eigen kern
met stilte,
oordeel loos,
met vertrouwen,
warmte,
veiligheid,
oprechtheid,
betrokkenheid,
zuiverheid,
vanuit je HART!

Je hebt me delen van mijzelf helpen integreren in mijn systeem
Zo ben jij ook onderdeel geworden in mijn systeem.

Dank je wel voor deze mooie reis!

Liefs Yvonne

28-12-2018
Geplaatst door: Rietje van Vlasselaer

Labyrint lopen

Ik heb met Meike de labyrint wandeling gemaakt en beveel prakijk Maran van harte aan. Wat een helderheid ontving ik in het labyrint omtrent een 'oud thema' - werkelijk een bijzondere ervaring. Meike begeleidt het proces liefdevol en zeer invoelend. Op een bepaald moment vroeg ze me om te vertragen alvorens door het poortje te lopen. Dat bleek Goud want ze stelde op dit juiste moment de juiste vraag, waardoor ik een glashelder antwoord op mijn vraag kon ontvangen. Ik kon ook echt de transformerende kracht hierin voelen en nu - enkele weken later werkt het steeds door. Mooi he! Nogmaals dank lieve Meike.

Rietje heeft een prachtig bedrijf www.kleurinzicht.nl

23-10-2017
Geplaatst door: Merel van den Boogaard

Al een tijdje was ik bezig met hoe ik mijn vrouw-zijn ervaar. Een belangrijk thema van de afgelopen jaren in mijn leven. En dat bracht me bij mijn wens om een opstelling van mijn vrouwenlijn te doen. En wow, wat een ervaring en uitwerking! Meike begeleidt de sessie vanuit authenticiteit, verbinding en openheid. Meike gaf mij de ruimte om zelf te voelen, waardoor ik vertrouwen voelde. En waar nodig ondersteunde ze mij vanuit haar lichtkracht. Ik ben enorm dankbaar voor deze bevrijdende ervaring. Dankjewel lieve Meike.

Merel is eigenaar van Paksini, praktijk voor Yoga en Reiki
www.paksini.nl

11-10-2017
Geplaatst door: Corrie van Rossum

Testimonial

Meike is een bijzondere integere, empathische en wijze vrouw. Zij schept een heilige, veilige omgeving waarin je als vanzelfsprekend in staat bent om verder te gaan op het pad dat je dichter bij jouzelf, je heling en je doelen brengt. Meike stemt goed af en weet met haarfijne precisie je te gidsen en aan te reiken wat nodig is. De liefde voor vrouwen, het vrouwelijke, het goddelijke én voor het kind (in jou) is groot en haar licht is als een vuurtoren. Ik kan haar van harte aanbevelen en hierbij doe ik dat graag!

Corrie heeft een praktijk als energetisch coach www.cornalijn.nl:

“Ik bied een ruimte aan mensen om zichzelf te genezen en begeleid hen in hun proces naar heelwording. Het in bezit nemen van hun volledig potentieel, zodat hun Licht, hun wezen vanuit hun hart de wereld in kan stromen. Veel mensen ervaren het als een thuiskomen.”

03-09-2017
Geplaatst door: Sterre Hoenderop

Wezenlijke ontwikkeling
Lieve mooie Meike,

Wat een prachtige website! En alles wat erop staat is waar. Uit eigen ervaring kan ik zeggen: je bent een engel op mijn pad, omdat je op cruciale momenten mijn pad hebt verlicht waardoor ik een wezenlijke stap vooruit kon maken. Daardoor ben ik psychomotorisch kindertherapeut geworden, heb ik ervaring opgedaan op de kinder- en jeugd psychiatrie poli van het St. Elisabethziekenhuis en groei ik steeds verder als kindertherapeut en heler. Je bent een katalysator voor wezenlijke ontwikkeling en ik dank je vanuit mijn hart voor je liefdevolle betrokkenheid. Ik wens dat alle mensen mogen groeien in jouw licht!

Liefs, Sterre
Sterre Gielen is pedagoog en psychomotorisch kindertherapeut

03-09-2017
Geplaatst door: Martha van Aarle

3 jaar geleden heb ik Meike voor het eerst ontmoet bij Pleiade.
Ik heb Meike leren kennen als een mooie, bijzondere, krachtige, idealistische, zonder poespas, betrouwbare vrouw, waarbij ik me al meteen op mijn gemak voelde, dat is wat Meike uitstraalt. Meike volgt haar eigen pad en gaat voor haar doel.

Meike, een goede (bege) leider die de tools bezit respect en geduld te hebben met de medemens.

Lieve Meike, veel succes met alles wat op je pad komt!

Martha van Aarle heeft een eigen praktijk als coach; www.familieconsulent.nl