Coaching bij het vinden van je authentieke krachtbron

Als ik als coach naast je sta, krijg je meer daadkracht, meer (spiritueel) inzicht en heb je meer mogelijkheden tot je beschikking om door te pakken. Daardoor weet je hoe het voelt om je volledige potentieel te gebruiken en in je authentieke sprankelende krachtbron te staan. Daarnaast begeleid ik je in het neerzetten van al dat prachtigs in de wereld.

 

Ben je op zoek naar een coach die je helpt bij:

  • De regie nemen je eigen leven en je minder laten beïnvloeden door anderen om je heen;
  • Het voelen en neerzetten van je daadkracht en je stem laten horen;
  • Het ervaren van minder stress;
  • Het krijgen van een positievere levenshouding of het met meer zelfvertrouwen in het leven staan, bijvoorbeeld in de opvoeding van je kinderen;
  • Het vinden van je magische kind waardoor je het leven viert;
  • Het integreren van je vrouwelijke stuk, zodat je straalt als een Godin;
  • Het helen van oude pijn stukken; zoals familiebanden die energie kosten, situaties waarin je klein gehouden bent.

In de video leg ik je kort uit wat ik doe in mijn coachtrajecten en wat het resultaat is. 

Laat mij je coach zijn!

Door mijn jarenlange ervaring als kindertherapeut, coach en supervisor zijn mijn coachingstrajecten geschikt voor vrouwen en collega coaches.

>> Meer lezen over mijn coachingstrajecten

 

 

 

 

 

Ik wil dat zoveel mogelijk mensen zich bewust zijn van de enorme krachtbron die ze in zich dragen en dat ze die neerzetten in de wereld.

En dat er een continue stroom van kracht, licht en onvoorwaardelijke liefde stroomt vanuit de Lichtwereld om ons mensen te begeleiden om in vertrouwen ons pad te bewandelen en om onze energetische trilling te verhogen.

 

Overig aanbod

Soultrip to Avalon:

Ga mee op Soultrip naar Avalon! Samen met Fanny vd Horst en Meike Klomp dompel je je onder in de magie van het land, neem je hogere frequenties op in je lichaam, bezoek je krachtplaatsen en activeer je je Lichtkracht en potentieel.

 

Earlybirds krijgen tot 1 januari 2019 vroegboekkorting. Er kunnen 12 vrouwen mee. Boek je ticket snel en kom in de kring van 12-14 april 2019!

 

Lees hier verder >>>

 

Labyrint lopen:

Tijdens het lopen van het labyrint geeft het universum antwoord op jouw concrete vraag in het hier en nu. Dit geeft veel inzicht! Ik begeleid je tijdens deze wandeling met mijn drum en kijk samen met jou naar de antwoorden.

Stuur een mailtje naar info@praktijkmaran.nl om je aan te melden.

 

Metatron Energie Sprays:

Deze energetische helende sprays hebben een hoge trilling en zijn afgestemd op verschillende thema's en velden. Alle sprays zijn gecreeërd met Aartsengel Metatron. Bekijk en bestel hier!

 

>>Lees hier verder

 

Afstandsheling:

Helen op afstand is een krachtige manier om direct te werken met jouw bron van Licht en dat er voor zorgt dat je weer in balans bent en totaal ontspannen en sprankelend je weg vervolgt.


>> Lees hier verder

 

Nieuwsbrief:

Wil je voortaan weten waar ik mee bezig ben?


>> Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief

 

Je ontvangt bij je aanmelding bovendien mijn gratis kadootje. Een krachtige Drakenmantra, waarmee je vuurkracht wordt aangewakkerd!