Coaching bij het vinden van je authentieke krachtbron

Als ik als coach naast je sta, krijg je meer daadkracht, meer (spiritueel) inzicht en heb je meer mogelijkheden tot je beschikking om door te pakken. Daardoor weet je hoe het voelt om je volledige potentieel te gebruiken en in je authentieke sprankelende krachtbron te staan. Daarnaast begeleid ik je in het neerzetten van al dat prachtigs in de wereld.

 

Ben je op zoek naar een coach die je helpt bij:

  • De regie nemen je eigen leven en je minder laten beïnvloeden door anderen om je heen;
  • Het voelen en neerzetten van je daadkracht en je stem laten horen;
  • Het ervaren van minder stress;
  • Het krijgen van een positievere levenshouding of het met meer zelfvertrouwen in het leven staan, bijvoorbeeld in de opvoeding van je kinderen;
  • Het vinden van je magische kind waardoor je het leven viert;
  • Het integreren van je vrouwelijke stuk, zodat je straalt als een Godin;
  • Het helen van oude pijn stukken; zoals familiebanden die energie kosten, situaties waarin je klein gehouden bent.

In de video leg ik je kort uit wat ik doe in mijn coachtrajecten en wat het resultaat is. 

Laat mij je coach zijn!

Door mijn jarenlange ervaring als kindertherapeut, coach en supervisor zijn mijn coachingstrajecten geschikt voor vrouwen/mannen en collega coaches.

>> Meer lezen over mijn coachingstrajecten

 

 

 

 

 

 

Inspiratiebrief

Wil je niks missen van wat ik doe? Schrijf je dan hier in voor mijn inspiratie brief en ontvang een prachtige drakenmantra. Let op deze mantra brengt vuur in je aderen!
 

Overig aanbod

Drakenklankbad:

Je ligt op een heerlijk zacht matje met je hoofd op een kussen en toegedekt door een warm dekentje. Om je heen staan 4 prachtig kristallen draken, ieder met zijn eigen krachtige en magische energie. Dan brengt de drum je in een milde trance en met mijn stem die spreekt, klankt en betovert, word je meegenomen naar een magische plek.

>>>Bestel hier

 

Labyrint lopen:

Tijdens het lopen van het labyrint geeft het universum antwoord op jouw concrete vraag in het hier en nu. Dit geeft veel inzicht! Ik begeleid je tijdens deze wandeling met mijn drum en kijk samen met jou naar de antwoorden.

>>> Bestel hier

 

Metatron Energie Sprays:

Deze energetische helende sprays hebben een hoge trilling en zijn afgestemd op verschillende thema's en velden. Alle sprays zijn gecreeërd met Aartsengel Metatron. Bekijk bestel!

 

>>Lees hier verder

 

Afstandsheling:

Helen op afstand is een krachtige manier om direct te werken met jouw bron van Licht en dat er voor zorgt dat je weer in balans bent en totaal ontspannen en sprankelend je weg vervolgt.

>>> Bestel hier