Drakenklankbad

Stel je eens voor:
Je ligt op een heerlijk zacht matje met je hoofd op een kussen en toegedekt door een warm dekentje. Om je heen staan 4 prachtig kristallen draken, ieder met zijn eigen krachtige en magische energie. Dan brengt de drum je in een milde trance en met mijn stem die spreekt, klankt en betovert, word je meegenomen naar een magische plek.
Op die plek ga je voelen welke delen in jezelf niet -meer- bij je passen. Je laat ze los in een stromende kleurrijke beek. Je hoort de drum op de achtergrond en je gaat je nu verbinden met nog meer diepere lagen van je zelf. Je haalt stukken van je ziel op, die je ooit hebt weggegeven en voelt je steeds completer worden. De draken blijven bij je en beschermen je, zodat je helemaal in deze visualisatie weg kunt zakken.


Als de visualisatie is afgelopen voel je je:
Herboren
Sprankelend
Ontspannen
Vol goed moed en daadkracht


Dit drakenklankbad kan zowel in mijn praktijk, als thuis:

 

Hoe werkt dat?
Via deze knop kun je een drakenklankbad bestellen. Ik neem contact met je op en we spreken samen een moment af.
Het drakenklankbad in mijn praktijk wordt helemaal door mij verzorgd. Je kunt de draken zien, de sprays ruiken, de klanken horen en je ligt helemaal in het door mij neergezette veld
Het drakenklankbad op afstand is een energetisch klankbad. Je creëert je eigen plek bij je thuis. Ik stem me af op jou en met mijn klanken, mijn sprays en mijn klanken geef ik je een behandeling op afstand. Je krijgt de klanken via een MP3 opname gemaild, zodat je ze thuis nog eens kunt afluisteren.