Coachingstraject

Coachingstraject

Een goede coach vinden is een hele uitdaging. Toch weet je dat als je écht  flinke stappen vooruit wilt zetten, er iemand nodig is die je bijstaat in alles wat je tegenkomt. Als jij op zoek bent naar een coach, is de eerste stap dat je voor jezelf op een rij zet wat het belangrijkste voor je is. 

Coachtraject 

Ben je op zoek naar iemand die je begeleidt in het helen van oude pijnstukken, wil je sterker en met meer vertrouwen in het leven gaan staan of wil je iets nieuws neerzetten, zoals een eigen onderneming, een nieuwe relatie of een andere baan? Misschien wil je nu eindelijk van je hobby je beroep gaan maken.

Ben je je magische blije kind kwijtgeraakt, waardoor alles in het leven zwaar lijkt?

Of misschien wel een beetje van alles…

 

Twijfels?

Loop jij hier tegenaan als je op zoek gaat naar een geschikte coach?

  • Je hebt al vaker een coachtraject gedaan, maar het heeft niet geholpen.
  • Je bent bang dat je veel geld kwijt bent.
  • Je bent onzeker of er een goed traject wordt geboden én de coach voldoende vaardigheden heeft.

 

Deze twijfels zijn zeer begrijpelijk, maar bij mij is het anders.

Door mijn jarenlange ervaring als coach, kindertherapeut en supervisor zijn de coachingstrajecten geschikt voor vrouwen, kinderen en collega coaches.

Ik ben een doorgewinterde expert op het gebied van coaching door mijn opleidingen als supervisor, als kindertherapeut, als energetisch heler en natuurgeneeskundig therapeut.

Ik ben ook ervaringsdeskundige als het gaat over het zoeken van de juiste coach die precies aansluit bij de vraag die je op dit moment in je leven  hebt. Dat is een zorgvuldige afweging en daar begeleid ik je in.

 

Als ik als coach naast je sta dan krijg je meer energie, krijg je meer daadkracht, krijg je meer spiritueel inzicht en heb je meer mogelijkheden tot je beschikking om door te pakken. Blokkades die er voor zorgen dat je niet in je authentieke krachtbron staat los ik samen met jou op en ik help je om weer contact te maken met je Magische kind.

 

Dit doe ik met behulp van energetische methoden, zoals  familieopstellingen, voice dialogue, het verbreken van energetische koorden en nog veel meer. Ik werk ook met kristallen, orakelkaarten, mijn helende stem en instrumenten en energetische sprays.

 

Vraag jij je ook wel eens af:

  • Wat jouw talent is?
  • Hoe jij je volledig potentieel kunt ophalen?
  • Hoe jij bij jezelf kunt blijven?

 

Ik begeleid je in je traject en ik garandeer je dat je  meer zelfvertrouwen, daadkracht en energie ervaart en dat je dit gaat neerzetten in de wereld. Na dit coachingstraject weet je wat het is om  je potentieel te gebruiken en om in je eigen kracht te staan!

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je met mijn begeleiding je volgende stappen zetten? Want reken maar dat ik  jouw mogelijkheden voor je voelbaar maak!

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek (skype) van 20 minuten via info@praktijkmaran.nl

In dit gesprek bespreken we samen kort jouw coachvraag, we kijken of ik de juiste coach voor jou ben en of jij de juiste client voor mij bent. Mijn praktijk is gevestigd in Tilburg. De coaching kan in mijn praktijk of per skype.

 

Een intensive traject kost € 240,- per maand en daarin zitten 2 sessies van 1,5 uur. We hebben dus twee keer in de maand contact en daarnaast stuur ik je aanvullende oefeningen en visualisaties.

Een light traject kost € 80,- per sessie en wordt in frequentie aangepast aan de vraag. Een sessie duurt 1,5 uur.