Helen op afstand is een krachtige manier om direct te werken met jouw bron van Licht en zorgt ervoor dat je weer in balans bent en totaal ontspannen en sprankelend je weg vervolgt.

 

Afstandshealing ontvangen?

Het gaat als volgt. Je stuurt me een email met de vraag om een afstandheling. We spreken samen een tijdstip af wanneer de heling plaatsvindt en je ontvangt een factuur.

Je kunt van te voren aangeven wat je op dit moment nodig hebt of waar ik mijn heling op moet richten. Dit hoeft geen uitgebreid verhaal te zijn. Je kan ook een foto van jezelf sturen, zodat ik je kan zien.

Op het afgesproken tijdstip stem ik me een uur af op jouw energie en stuur ik je helende energie. Het is prettig voor jezelf als je op dat moment een plekje zoekt waar je rustig kan zitten of liggen, zonder dat je gestoord wordt. Overigens kun je ook altijd op een later moment afstemmen op de afstandsheling, ik zet de heling vast in het universum en je kunt het op het door jou gewenste tijdstip ophalen.

 

Wat ik doe ik tijdens de afstandheling

Ik stem me af op jouw Hogere Zelf en creëer een heilige ruimte waarin de heling plaatsvindt. Ik werk met jouw 12 Chakra’s en kijk wat ze nodig hebben om weer in balans te komen.

Tijdens het helen blijf ik met je Hogere Zelf verbonden en check ik wat nodig is.

Ik klank voor je met mijn stem en mijn helende instrumenten; ik gebruik kristallen; ik gebruik energetische sprays, orakelkaarten en mijn helende handen.

 

De sprays die ik gebruik zijn van Amanda Ellis en zijn direct verbonden met aartsengel Metatron. Zijn krachtige liefdevolle energie zorgt voor het doorbreken van oude patronen, het liefdevol loslaten van de energie die je nu niet meer dient en voor het maken van de volgende stap die jij kunt zetten naar het laten zien van jouw stralende sprankelende krachtbron aan de wereld!

 

Na afloop van de afstandsheling stuur ik je een MP3 op via Dropbox waarin ik vertel wat er tijdens de heling is gebeurd, daarnaast stuur ik je ook de klankhealing op. De kaarten die ik trek tijdens de heling stuur ik je op foto toe per mail. 

Het effect van de afstandsheling is het grootst als je deze informatie nog eens doorneemt en daardoor nog bewuster om gaat met de verandering in je energie.

 

Kort op een rijtje wat het aanbod inhoudt:

  • Een afstandsheling van 1 uur
  • MP3 via Dropbox en foto’s via mail
  • Een duidelijk beeld van de heling, aanbevelingen en tips
  • Kosten € 88,- Betaal hier
  • Om aan te melden stuur je een mail naar info@praktijkmaran.nl

 

De afstandsheling voelde als een heerlijke warme deken, die ik op dit moment zo nodig heb. De klankbehandeling luister ik nog regelmatig terug, waardoor ik direct contact maak met mijn zelfgenezend vermogen. Dit helpt me weer beter te worden van de griep.”

Renske

 

“Tijdens de heling voelde ik me zo rustig en zag ik alles zo positief in! Alles is goed en komt goed.

Heel bijzonder en to the point.”

Tamara